Hvordan blev Mellisa grundlagt.

Hvordan blev Mellisa grundlagt:

Mellisa – et dansk firma, grundlagt af Margit Mellisa Klinder i 1986 med en bæredygtig ideologi i en fin balance med naturens egne værdier.

Jeg husker tilbage på en barndom med megen aktivitet fra min mor, som fyldte huset med papkasser, krukker, prøver og råvarer – ja, min mor startede Mellisa på køkkenbordet derhjemme, midt i det hele.

Min mor havde fået konstateret psoriasis, og ingen kunne tilbyde hende produkter uden Kortison, som er et hormonforstyrrende stof.

Den viden min mor havde med fra sin barndom, hvor den store interesse var at plukke, artsbestemme og presse alle tænkelige blomster og planter, hun kunne finde herhjemme i Danmark, dannede grundlaget for en lang sej rejse gennem planternes rige med fokus på forskellige hudproblemer og behov uden skadelige stoffer.

Der er produkter til almindelig hudpleje, antirynke- og opstrammende cremer og geler, almindelige kropsplejeprodukter, babyprodukter og Svanemærkede hårplejeprodukter. Sidst, men ikke mindst, produkter til problemhud som eksempelvis ekstremt tør hud, eksem, helvedesild og psoriasis.

Det blev starten på Mellisa Naturkosmetik, der i dag forhandles hos Matas, apoteker og helsekostbutikker over hele landet.

Mellisas produkter står i dag side om side med de store mærker i bl.a. Matas, men bliver stadig produceret på den lille fabrik i Hørsholm.

Mellisas filosofi:

En fin balance mellem vores ideologi og naturen.

I 1996 var Mellisa et godt etableret firma i vækst på den nystartede fabrik i Hørsholm, da min mor blev syg.

Jeg stoppede mit arbejde som sygeplejerske i 2008 og kom hjem for at blive oplært, så jeg kunne overtage familiefirmaet og produktionen af cremerne.

Mit første produkt blev Mellisa Ansigts- og kropsolie.  Det blev hurtigt en succes, idet Mellisa ingen ren olieblanding havde.  Året efter kom mit andet produkt, fugtmasken, der var endnu et manglende produkt i sortimentet.
I år 2015 lancerede jeg 4 vidundersera til hudens forskellige behov.
Med denne lancering følte jeg, at jeg endelig havde fuldendt cirklen med rene naturprodukter uden skadelige stoffer, som alle har råd til, helt i min afdøde mors ånd.

Jeg har den samme kosmetiske filosofi, som min mor havde.
Jeg ønsker en hudpleje, der både er ren men med videnskabelig dokumentation for anvendte ingredienser, der gør en synlig forskel på huden.

Firma med socialt engagement:
Vi støtter økologisk jordbrug og Forsøgsdyrenes Værn.
Netop disse formål hjælper os alle til at forbedre muligheden for en bæredygtig natur, hvor menneskers aftryk bliver mindsket mest muligt.

Ønske om høj kvalitet og troværdighed:
Som familievirksomhed har vi et ønske om, at Mellisa bliver forbundet med høj kvalitet.
Vi satser på kvalitet ved selv at udvælge alle råvarer, og vi står selv for processen fra start til slut.

Hvorfor vælge Mellisa?
Mellisa er en ren eksklusiv og bæredygtig fugtgivende hudplejeserie – til dig, der ønsker synlige resultater og høj kvalitet – samt ren luksus med fine dufte fra blomster, der forkæler og styrker din hud til en rimelig pris.

Mellisas målsætning:
Mellisas målsætning har altid været at fremstille naturlige luksus-hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Derfor udvælger vi selv vores naturlige og økologiske råvarer med største omhu.
Med tanke for, at huden trods alt er vores største organ, et fantastisk organ der afspejler din sjæl. Huden vejer ca. 3 kg af den samlede kropsvægt. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad du plejer din hud med.
Der er er god grund til at vælge Mellisa naturprodukter.

I tusinder af år har naturfolk, munke med flere tilegnet sig et stort kendskab til brugen af naturlige planteolier, planteekstrakter, duftstoffer og lign.
En viden, vi i dag nyder godt af.

De mange års erfaringer, samtidig med at nutidens forskere har erkendt, at de gamle læremestre havde ret, skaber stor tryghed og giver huden præcis, hvad den har brug for – for at den kan bevare sin smidighed og elasticitet.

Ved brug af naturlige og økologiske råvarer bliver huden ikke forurenet af syntetiske ingredienser.

Naturlige råvarer er hurtigt fornybare og i sagens natur også let biologisk nedbrydelige.

Kerneværdier:
Ansvarlighed for produkterne ved med stor omhu selv at udvælge naturlige og økologiske råvarer uden syntetiske ingredienser.  Herved sikrer vi den højeste kvalitet i kombination med, at vi selv står for produktionen fra start til slut. Dette giver den største troværdighed, og vi sikrer endvidere naturligheden i produkterne samt danskheden.

Moral og etik:
Mellisa står selv for produktionen. Vi udvælger råvarerne med omhu og sikrer dokumentation og evidens, vi rører selv cremerne, påfylder krukkerne samt etiketterer dem. Vi pakker dem omhyggeligt og sender produkterne af sted. Hermed sikrer vi ordentlighed, mindst spild af råvarer og vand samt omtanke for naturen. Med ærlighed som største prioritet og fair pris står Mellisa 100% inde for alle produkter.

Forkæl og styrk din hud samt få en smuk sensuel følelse af ungdommeligt velvære med rene aktiver og midler fra naturen.

Mellisa er en luksuriøse hudplejeserie med hudforbedrende egenskaber, herunder en høj anti-age effekt på huden. Med sine egenskaber gendanner mellisas produkter din huds fugtbalance og efterlader den fløjlsblød, glat og med en ungdommelig ensfarvet glød.
Produkterne har en umiddelbar virkning på huden samt en længerevarende effekt, da den lægger et filmdannende lag på huden, der trænger ned i de dybere hudlag.
Dette påvirker kroppens energi, genopbygger cellerne og fremskynder de organiske processer i huden.
Denne symbiose af skønne anti-age- og fugtplejende egenskaber styrker huden samt giver en luksuriøs sensuel følelse af umiddelbar velvære, som enhver kvinde fortjener.