Her er lidt gode råd til at opnå sund hud i balance.

Vejen til en sund og naturlig hud:
Det bedste ved hudpleje er, at du kan se resultater næsten omgående.
Hvis du starter med et komplet hudpleje program i dag og følger det regelmæssigt morgen og aften, vil du se dit ansigt forandre sig i løbet af bare 14 dage.
En så hurtig belønning for noget, som ikke engang er besværligt, får du sjældent her i tilværelsen.
Når først du har gjort hudplejen til en vane, bliver det som med tandbørstning.
Det er noget, du gør regelmæssigt uden at tænke over det. Det tager kun få minutter af din tid.
Hudpleje er ikke noget, man kan gøre halvt, en gang om ugen. Hudpleje er noget, du tager fat på en gang for alle og bliver ved med resten af livet.

Hvis du passer og plejer din hud, kan du bevare hudens spændstighed og elasticitet langt oppe i årene.
Kernen og hemmeligheden bag al hudpleje er at tilføre omhyggeligt rengjort hud masser af naturligt sammensat fugtighed.
Korrekt og vitaminrig kost bidrager i høj grad til hudens tilstand og udseende.
Mange hudgener og hudsygdomme kan afhjælpes af de korrekte vitaminer, mineraler, fiskeolier og andre kosttilskud.

Sørg endvidere for at få rigeligt med frisk luft og tilstrækkelig med motion og søvn.
Alt det, som er vigtigt for dit velbefindende, er også afgørende for, hvordan din hud ser ud og trives.

AHA-frugtsyreprodukter, skrubbecreme eller bare et håndklæde?

Alle ovenstående muligheder har det til fælles, at de fjerner og bortsliber døde hudceller.

Fakta er, at det kræver afsked med de gamle triste hudceller for, at hudens glød lysner op.

Helt ung hud er i topform og afstøder de gamle hudceller i et raskt tempo.
Derimod slapper hud på 30 år+ mere af, og afstøder de gamle hudceller i et afdæmpet tempo, hvilket forringer cellefornyelsen.
Gamle og dvaske hudceller kan kaste et gråt og støvet lys af sig, derfor er din hud bedst tjent med at få dem væk og fornyet til en smukkere og sundere glød på huden.

Det må ikke gå hurtigere og skrappere til, end du kan nå at producere nye hudceller.
Fælles for Mellisas AHA-produkter og produkter med A vitamin er, at de er eksfolierende på huden, renser porerne og har en positiv stimulans for dannelsen af nye hudceller.

Peeling og eksfoliering er to sider af samme sag. Der er skrubbecreme, med skrubbeelementer hentet fra de nordiske skove, blandt andet i form af bark. Bark er et skrubbeelement, der er helt afrundet i alle kanter.
Derved sliber kornene de døde hudeceller væk fra hudens overflade med vand og massage.

AHA-frugtsyre fungerer ved at opløse limen, der binder de døde hudceller sammen, og derved fjerner den de døde hudceller og sætter gang i cellefornyelsen.

AHA-frugtsyre virker som peeling og eksfoliering, fremmer cellevækst samt øger kollagen- og elastinproduktionen i huden.

Du opnår følgende ved begge behandlinger:
Formindsket porer.
Stimulering af cellefornyelsen.
Forbedring af blodcirkulationen i huden samt ekstra fugt og næring.
Døde hudceller fjernes

Hudens overflade er bundet sammen af fedt, der dels giver styrke og glød til dit ansigt, men også sikrer en PH-balance på mellem 4,5 og 6, der beskytter huden mod bakterier.

 

AHA-frugtkompleks:
AHA står for ALPHA HYDROXY ACIDS. Disse AHA-frugtsyrer er udvundet af en lang række forskellige ANTI IRRITERENDE og ANTI GIFTIGE frugter såsom vindrue, passionsblomst, ananas og kamilleekstrakt.
AHA virker på mange måder som A vitaminsyre, men har ikke A vitaminsyrens hudirriterende effekt.
AHA virker ikke irriterende på huden, da AHA har en anden molekylestørrelse, der gør, at AHA ikke irriterer det dybtliggende lag af celler.
AHA-frugtkompleks har været kendt siden 1960’erne, men har tidligere været forbeholdt dermatologer. AHAs egenskaber er nu så kendt og kontrolleret, at det ikke længere kun er forbeholdt dermatologer.

AHA-Frugtkomplekscreme indeholder 20 % naturlige frugtsyrer og Mellisa Urtelotion har et frugtsyre indhold på 10 %, der stammer fra forskellige frugter med et naturligt og højt frugtsyre indhold.

Vejledning til brug af AHA for din hudtype:

Mellisa AHA-creme/serum til rynket, grå og træt hud:
Anvend AHA-creme/serum både morgen og aften på renset hud. Om morgenen anvendes Mellisa Multivitamincreme ovenpå AHA-creme/serum.
Om aftenen anvendes Mellisa Multivitamincreme eller Mellisa Natcreme ovenpå AHA-creme/serum. Lad AHA-creme/serum trænge godt ind, inden du påfører en anden creme.
Anvend endvidere Mellisa Skrubbecreme to gange ugentligt. Ved denne fremgangsmåde opnår du virkelig et godt resultat.

Mellisa AHA-creme/serum til akne og fedtet hud:
Anvend AHA-creme/serum både morgen og aften på renset hud, efterfulgt af Mellisa Dagcreme til fedtet og uren hud eller Mellisa ansigtsgele.
Mellisa AHA-creme/serum indeholder desinficerende og rensende urter.
Den opløser og fjerner døde hudceller, der er grundlæggende pleje for den fedtede hud, som har en overproduktion af talg. Talgen lukker hudens porer og giver grobund for dannelse af bumser og sorte porer.
Anvend endvidere Mellisa Skrubbecreme to gange ugentligt. Ved denne fremgangsmåde opnår du virkelig et optimalt resultat.

Mellisa AHA-creme/serum til tør hud:
Anvend AHA-cremen/serum både morgen og aften på renset hud, efterfulgt af Mellisa Dagcreme med lavendel eller Mellisa Multivitamincreme.

Det er ofte således, hvis huden føles tør og stram, er man tilbøjelig til at smøre lag på lag af creme på huden. Ofte får cremen ikke den ønskede virkning. Hvis hudens porer er helt tilstoppede, lægger cremen sig udenpå huden og kan ikke komme til at virke, før hudens døde lag af celler er fjernet.

Hvis du tidligere har brugt produkter, som indeholder paraffinolie (deklareres som paraffin) eller silikoneolie (deklareres som dementikone), vil det umiddelbart føles godt, men det er ikke godt for huden at bruge produkter, som indeholder de førnævnte olier. Ingen af Mellisas produkter indeholder overnævnte olier.

Mellisa AHA-creme/serum til normal og sensitiv hud:
Anvend AHA-cremen/serum både morgen og aften på renset hud, efterfulgt af Mellisa Dagcreme til normal og sensitiv hud eller Mellisa Multivitamincreme. Anvend endvidere Mellisa skrubbecreme to gange ugentligt. Ved denne fremgangsmåde opnår du et virkelig godt resultat.