Fordyb dig i Mellisas univers & læs om vores produkter og vores hudplejeguide

Vi har samlet et katalog, som du her kan downloade som pdf på henholdsvis dansk og engelsk. Heri kan du læse om alt, vi har på hjerte, om hudpleje, gode produktkombinationer, Mellisas historie, vores danske produktion, finde din hudtype i vores hudplejeguide og meget andet. Sidst men ikke mindst finder du også hele vores produktsortiment, hvor du indgående kan læse om hvert produkt, og bagerst har vi tilføjet vores planteleksikon. Heri kan du læse om mange af de planter og hudforbedrende aktiver, som du finder i Mellisas produkter.

God hudpleje handler sjældent om bare at finde en creme, der kan det hele – eller for den sags skyld en enkeltstående ingrediens. Huden er kompliceret og har brug for en række forskellige nærringsstoffer for at være sin bedste udgave. Vi har kombineret mange af disse i vores produkter, og ydermere kan produkterne kombineres på kryds og tværs.

I vores katalog finder du inspiration til at sammensætte den bedst mulige hudplejerutine baseret på Mellisas rene, økologiske produkter til netop dit behov. Alle vores produkter rummer desuden en perlerække af aktive ingredienser, som vil sikre din hud optimal pleje og effekt.

Kom med i vores brugergalleri

Hos Mellisa går vi meget op i, at vores kunder er glade for vores produkter. Du kan vise os det ved at bruge @mellisa_hudpleje eller #Mellisa når du uploader dit billede på Instagram. Så kan det være du bliver vist lige her sammen med alle de andre Mellisa ambassadører.