Babybadeolie

99 DKK

Babyprodukter udviklet af en mor, fordi kun det bedste er godt nok til hendes børn.

ANVENDELSE
Til babys badevand. Et  par  pump  olie  i  badevandet  kan  være godt til at afhjælpe vandets udtørrende effekt.
Efter badet tørres  baby  blidt  og  forsigtigt  for  at  bevare  fugten  samt næringsstofferne tilført fra badet til babys hud.

En mild badeolie, der indeholder Olivenolie, Morgenfrue og  Aloe  Vera. Fremstillet af milde og plejende naturlige olier og plante ekstrakter, der gør babys badevand til en tynd, plejende og beroligende ”lotion”.

Vores Babyserie er u-parfumeret for at skåne babys sarte hud mest muligt. Aloe Vera er en gennemgående ingrediens i Babyserien, og Abrikoskerneolien er den bærende olie.

 

Indeholder 200 ml.

Ikke på lager


Share
Beskrivelse

Vi har sammensat en badeolie af blide planteolier og planteekstrakter – specielt med tanke på at pleje og berolige din babys sarte hud. Vi har fundet en kombination af planter, der tilsammen gør babybadeolien naturligt nærende og blødgørende. Hvor johannesurt virker beroligende og varmende, har morgenfrue nærende og anti-inflammatoriske egenskaber, ligesom aloe vera plejer og heler, mens e-vitamin er med til at bevare den naturlige fugtbalance i din babys hud. Babybadeolien er vandfri, og den rækker til ca. 30 babybade.

Hele vores babyserie er selvfølgelig fri for kemikalier som parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier. Produkterne er uparfumerede og fri for alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer – og er 100 % biologisk nedbrydelige. Vores babyshampoo er ydermere Svanemærket.

Vi har bestræbt os på at lave en serie babyprodukter til de forældre, der synes, at kun det bedste er godt nok. Men til en pris alle kan betale.

INGREDIENSER

Økologiske ingredienser er mærket med en stjerne*

Olivenolie*, Naturlig kokosfedt, Morgenfrue*, Aloe Vera*, Johannesurt/Perikon*, E vitamin.

Olea Europaea Fruit Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Calendula Officinalis Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hypericum Perforatum Flower Extract, Tocopheryl Acetate.

Yderligere information
VIDEN

Produkter til babys sarte hud er selvfølgelig også en del af Mellisas hudplejeserie.
Selv om en babys fine hud skal udsættes for mindst muligt, kan der være gode grunde til at give den en hjælpende hånd.
Mellisas produkter er baseret på færrest mulige ingredienser.
De få, der er, er meget milde og helt fri for allergener.

INFO

Omrystes før brug.
Vandfri.
Indeholder ikke konservering.