Babylotion

99 DKK

Babyprodukter udviklet af en mor, fordi kun det bedste er godt nok til hendes børn.

ANVENDELSE
Til babys ansigt og krop. Den er fremstillet af de reneste og mildeste råvarer, der virker nærende, fugtgivende og blødgørende. Babylotionen fedter ikke, og opsuges hurtigt af huden.

Vores Babyserie er u-parfumeret for at skåne babys sarte hud mest muligt. Aloe Vera er en gennemgående ingrediens i Babyserien, og Abrikoskerneolien er den bærende olie.

 

Indeholder 150 ml.

Ikke på lager


Share
Beskrivelse

Vi har med omhu rørt de fineste, rene og milde råvarer sammen for at opnå den bedste effekt, da vi skulle tænke i babylotion. Og vi har sammensat en mild, blødgørende babylotion, der ikke fedter og hurtigt absorberes. I vores babylotion har morgenfrue og johannesurt en beroligende og varmende effekt. Oliven, abrikos, hvedekim og kakoa nærer og beskytter, mens jojoba, shea og e-vitamin fugter. Resultatet er, at din babys hud efterlades fløjelsblød og gennemfugtet.<7p>

Hele vores babyserie er selvfølgelig fri for kemikalier som parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier. Produkterne er uparfumerede og fri for alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer – og er 100 % biologisk nedbrydelige. Vores babyshampoo er ydermere Svanemærket.

Vi har bestræbt os på at lave en serie babyprodukter til de forældre, der synes, at kun det bedste er godt nok. Men til en pris alle kan betale.

INGREDIENSER

Økologiske ingredienser er mærket med en stjerne*

Olivenolie*, Sheasmør*, Abrikoskerneolie*, Aloe Vera*, Jojobaolie*, Hvedekimsolie*, Kakaosmør*, Morgenfrue*, Johannesurt/Perikon*, Gulerodsfrøolie, Glycerin* og E vitamin.

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Rice Bran Wax, Prunus Armeniaca Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Calendula Officinalis Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Daucus Carota Sativa Seed Extract Daucus, Carota Sativa Seed Oil, Glycerin,Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

 

Yderligere information
VIDEN

Produkter til babys sarte hud er selvfølgelig også en del af Mellisas hudplejeserie.
Selv om en babys fine hud skal udsættes for mindst muligt, kan der være gode grunde til at give den en hjælpende hånd.
Mellisas produkter er baseret på færrest mulige ingredienser.
De få, der er, er meget milde og helt fri for allergener.

INFO

Uparfumeret. Kan anvendes dagligt til både ansigt og krop.
Til ekstremt tør babyhud anbefaler vi, at I bruger babybadeolien i jeres babys bad, før I smører ind i babylotion.