Babysalve

99 DKK

Babyprodukter udviklet af en mor, fordi kun det bedste er godt nok til hendes børn.

ANVENDELSE
Den virker helende på babys sarte og røde hud, samt lindrer ømme, sprukne brystvorter både før og efter amning. Salven virker blødgørende, nærende, helende og desinficerende og anvendes derfor til alle former for tør, ru og irriteret hud.

Vores Babyserie er u-parfumeret for at skåne babys sarte hud mest muligt. Aloe Vera er en gennemgående ingrediens i Babyserien, og Abrikoskerneolien er den bærende olie.

 

Indeholder 50 ml.

Ikke på lager


Share
Beskrivelse

Mellisa babysalve er fremstillet af de fineste og reneste planteekstrakter, vegetabilske olier og økologiske råvarer af meget høj kvalitet. Vores babysalve består af en unik blanding af urter, der heler, beskytter, lindrer og desinficerer. Arnica, kamilla, aloe vera og morgenfrue er milde, men virkningsfulde planter, der alle hjælper mod irritation og ubehag. Bivoks, johannesurt og e-vitamin nærer og beskytter, mens abrikos og kakao blødgør. Vores babyalve er vandfri.

Hele vores babyserie er selvfølgelig fri for kemikalier som parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier. Produkterne er uparfumerede og fri for alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer – og er 100 % biologisk nedbrydelige. Vores babyshampoo er ydermere Svanemærket.

Vi har bestræbt os på at lave en serie babyprodukter til de forældre, der synes, at kun det bedste er godt nok. Men til en pris alle kan betale.

INGREDIENSER

Økologiske ingredienser er mærket med en stjerne*

Abrikoskerneolie*, Bivoks*, Kakaosmør*, Aloe Vera*, Arnica*, Johannesurt/Perikon*, Morgenfrue*, Kamille* og E-vitamin.

Prunus Armeniaca Seed Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arnica Montana
Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Tocopheryl Acetate

Yderligere information
VIDEN

Produkter til babys sarte hud er selvfølgelig også en del af Mellisas hudplejeserie.
Selv om en babys fine hud skal udsættes for mindst muligt, kan der være gode grunde til at give den en hjælpende hånd.
Mellisas produkter er baseret på færrest mulige ingredienser.
De få, der er, er meget milde og helt fri for allergener.

INFO

Salven er vandfri, og giver total beskyttelse af babys ansigt i frost og kulde.
Indeholder ingen konserveringsmidler.