Multivitamin Hårshampoo

99 DKK

Til dig, der ønsker at pleje dig selv naturligt. Mellisas Multivitamin Hårshampoo er en mild, men effektiv shampoo, der renser håret perfekt og genopbygger håret til sit normale fugtniveau. Efterlader håret let, rent og velplejet. Velegnet til alle hårtyper.

EFFEKT
Forstærker hårets elasticitet og styrke som følge af shampooens rensende og fugtgivende ingredienser. Reducerer splittede ender og efterlader håret stærkt, skinnende og sundt.

Fremstillet af vegetabilske og 100% biologisk nedbrydelige råvarer.

ANVENDELSE
Til daglig hårvask.

Indeholder 200 ml.


Share
Beskrivelse

Mellisas naturlige Multivitamin Hårshampoo er en mild, effektiv shampoo, der renser håret perfekt og genopbygger det normale fugtniveau. Den forstærker hårets elasticitet og styrke, reducerer splittede ender og efterlader håret stærkt, skinnende og sundt. Den er perfekt til dig, der ønsker at pleje dig selv naturligt og den har en fin, diskret duft af rosenblade.

Vi har fremstillet den på basis af biologisk nedbrydelige og vegetabilske råvarer og den indeholder ingen af de 26 parfume allergener iht. Kosmetikbekendtgørelsen. Mellisas Multivitamin Hårshampoo indeholder bl.a. acai, som har et naturligt indhold af beskyttende antioxidanter, mineraler samt styrkende vitaminer såsom A-, B-, C- og E-vitamin. Acai høje indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer gør, at håret plejes og næres. Derudover indeholder Mellisa Multivitamin Hårshampoo aloe vera, som især er kendt for sine styrkende og fugtgivende egenskaber til gavn for både hår og hovedbund.

Shampooen er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.

 

INGREDIENSER

Økologiske ingredienser er mærket med en stjerne*

Aqua, MEA-Lauryl Sulfate, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Citric Acid, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Yderligere information
DUFT

Rosenblade.