Fugtgivende natserum

149 DKK

Aften på renset hud. Et pump er nok til både ansigt og hals. Påfør Mellisa natcreme ovenpå.

EFFEKT
Mellisa fugtgivende natserum udmærker sig ved:
1) Beroliger.
2) Fugter.
3) Giver ny volumen.

TIP
Kombinér de fire serummer efter behov, så du får den optimale virkning. Ha’ din favorit serum i tasken, så du kan pleje din hud, når den trænger.

Indeholder 15 ml.


Share
Beskrivelse

Fugtgivende Natserum tilfører huden Vitaminer, Antioxidanter og fugt samt efterlader den silkeblød ned i de dybere hudlag. Et oplagt valg til huden, der trænger til et fugtboost eller et ekstra løft. Indholdet af vitaliserende olier som økologisk Havtorn, der er rig på Vitaminer og Fedtsyrer, giver en opstrammende og fugtgivende effekt i kombinationen med Sesamolien og øger hudens elasticitet. Hybenkerneolie og Alge stimulerer cellernes genopbygning, virker opstrammende og reducerer rynker. Avokadoolien reparerer, nærer og blødgør med sit høje indhold af Vitaminer. Linefill, et vegetabilske aktiv med Sesamolie, fylder rynker ud og udglatter huden. Mandels høje indhold af Frugtsyre virker reparerende og regulerende på huden. Alt sammen mens du sover.

Med 10 nye olier og 10 nye ekstrakter har Mellisa skabt en serie af anti-age serummer, der supplerer hinanden. Og resultatet er en ferskenblød hud med tydeligt reducerede aldringstegn. Serien består af fire effektive anti-age serummer med økologiske ingredienser, der arbejder både i overfladen og i de dybe lag. Alle plejer, fugter og beskytter. De stimulerer og fornyr hudens celler, mindsker porer og strammer huden op.

INGREDIENSER

Kommer snart.

Yderligere information
TIP

Kombinér de fire serummer efter behov, så du får den optimale virkning. Ha’ din favorit serum i tasken, så du kan pleje din hud, når den trænger.