Det lover vi dig

Med stor kærlighed og evig fascination af naturens skatkammer og respekt for den helt almindelige forbruger er vi fast besluttet på at gå op i dyrevelfærd, miljøhensyn, ansvarlighed og bæredygtighed.

Grønne løsninger
Vi ønsker det bedste for kroppen såvel som for kloden. Så hos Mellisa anvender vi så vidt muligt udelukkende økologiske ingredienser. Vores produkter indeholder mellem 60-80% aktive, økologiske ingredienser (minus vand). Økologi er din garanti for naturlige råvarer, som er dyrket etisk uden sprøjtemidler og med stort hensyn til miljøet.

Gennemsigtighed
Vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i hudplejeprodukters indhold. Vi mener, at det er vigtigt, at du som forbruger oplever gennemsigtighed, så du ved præcis, hvad det er, du kommer på huden. Derfor markerer vi samtlige økologiske ingredienser med en stjerne* og skriver handelsnavnene på trademark ingredienser og bioaktiver.

Lidt mere god hudpleje for pengene
Det handler om at være tydelig, gennemsigtig og give forbrugerne en ærlig chance for at gennemskue indholdet, og dermed vide hvad de får for pengene. Hos Mellisa kan vi garantere, at det er meget. Vores produkter indeholder en langt større procentdel aktive ingredienser og rene, økologiske planteolier end de fleste andre produkter på markedet, og som noget helt unikt for os, har vores produkter langt flere forskellige aktive ingredienser, der tilsammen gør en synlig forskel for din hud på flere indsatsområder.

Tryghed
Forekomsten af allergiske reaktioner er steget markant, og vi deklarerer altid klart og tydeligt på produktets indholdsliste, om der er tilsat duft. Det er vigtigt, at du føler dig 100% tryg, derfor er samtlige Mellisas produkter formuleret uden de 26 allergene parfumestoffer, som miljøstyrelsen og EU advarer imod. Er produktet med duft, bruger vi aldrig mere end mellem 0,2 % og 0,4 % duftstoffer. De dufte, vi benytter, er en blanding af æteriske olier og specialdesignede syntetiske duftstoffer.

Kvalitetskontrol
Hos Mellisa står vi selv for produktionen. Vi udvælger råvarerne med omhu og sikrer dokumentation og evidens. Vi rører selv cremerne, påfylder krukkerne, kommer etiketter på og pakker omhyggeligt produkterne, inden vi sender dem af sted. Det er din garanti for at få et produkt af høj kvalitet og med et lille stykke af vores hjerte. Ved at stå for produktionen selv er vi også med til at reducere vores kulstofaftryk og reducere spild af råvarer og vand.

Dyrevelfærd og veganske produkter
Vi elsker naturen og selvsagt dyrene i naturen. Derfor kunne vi aldrig drømme om at teste produkter på dyr. Produkterne i Mellisas sortiment er primært veganske. Vi har dog lanolin og bivoks i vores Arnica Balm, og bivoks i vores Lip Balm. Det er et valg, vi har truffet, for vi vil hellere styre uden om de syntetiske alternativer, som virker anderledes i produktets formulering. Vi har en holdning til, at vores råvareleverandører skal levere etisk forsvarlige råvarer. Fx skal biboder og bifamilier ikke splittes op og transporteres over store landsdele. Ingen dyr eller insekter skal lide overlast. Det kan vi tillade os, fordi vi generelt producerer små batches, og derfor kan vælge mindre leverandører, der ikke skal masseproducere. Alle øvrige produkter i Mellisas sortiment er veganske, dvs. de indeholder ikke animalske ingredienser af nogen slags. Vores veganske produkter er mærket med ”Vegan” øverst bagpå.

Ansvarlig og miljøvenlig emballage
Vores æsker er lavet af FSC-certificeret karton. Det betyder, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr og en rimelig løn.

Stabilt og hygiejniske produkter
Vi går ind for størst mulig hygiejnisk emballering, så vi kan nøjes med et minimum af konservering. Vores airless-emballage sikrer, at ingen ilt og lys kommer ind og påvirker produktet. På den måde kan de vigtige hudforbedrende ingredienser forblive potente og aktive til når du skal have glæde af vores produkter.

Følg os på Instagram

Hos Mellisa går vi meget op i, at vores kunder er glade for vores produkter. Du kan vise os det ved at bruge @mellisa_hudpleje eller #Mellisa når du uploader dit billede på Instagram. Så kan det være du bliver vist lige her sammen med alle de andre Mellisa ambassadører.