Mellisa hudpleje

Få din skønhedspleje tilbage til rødderne

Mellisas produkter er udviklet og produceret med kærlig hånd af ildsjælene Margit Mellisa Klinder og Louise Mellisa Klinder.

Vi producerer lokalt i Hørsholm, hvor vi skaber økologiske, plantebaserede hudplejeprodukter alle med et meget højt indhold af virksomme ingredienser. Vi vælger aktive ingredienser med dokumenteret effekt. Teknologien i dag har gjort det muligt for os at benytte avancerede hudplejeingredienser med naturlig oprindelse, således at vi kan fremstille de mest effektive og virksomme produkter baseret på natur, økologi og videnskab om hudpleje.

Vores emballage er delvist genbrugsmateriale. Vores lys- og lufttætte airless-emballage er mere hygiejnisk i brug end krukker og tillader, at vi kan benytte et absolut minimum af konservering. Derudover har vores airless-emballage den helt store fordel, at den beskytter produkternes aktive ingredienser mod lys og luft, og sikrer således, at de aktive ingredienser forbliver intakte og potente hele vejen igennem produktets brug.

Det ligger i vores dna, at vi i vores udvikling og produktion udviser omtanke for naturen og skåner den. Derfor bruger vi ikke svært nedbrydelige råvarer, og vi vælger så vidt muligt økologiske ingredienser, når dette er en mulighed.

Er økologisk hudpleje bedre end anden hudpleje? Ikke nødvendigvis. Økologi er et valg. Kvaliteten af hudpleje afhænger alene af produkternes formulering og valg af aktive ingredienser. Og dét må gerne være økologisk, hvis man vil bevare naturen til næste generation.

Mellisas produkter er udviklet og produceret med kærlig hånd af ildsjælene Margit Mellisa Klinder og Louise Mellisa Klinder.

Mellisa blev i sin tid skabt for at gøre god, økologisk hudpleje tilgængelig for alle. Dengang var vi blandt de første på det danske marked. I dag er Mellisa stadig dansk produceret, vi er stadig økologiske, plantebaserede og med mange aktive ingredienser, så du kan få den bedste og mest virksomme pleje til din hud. Noget har dog alligevel forandret sig med årene. Mange af vores formuleringer har vi opdateret, fordi teknologiens fremskridt samt ny viden om hud, giver os nogle helt andre muligheder. Vores samarbejde med både nationale og internationale biokemikere, sikrer, at vi kan tilbyde produkter, der indeholder avancerede bioaktiver, der på forskellig baner vejen for at indri nutidens krav til hudpleje. Kun de bedste ingredienser er gode nok, og vi følger nøje vores ingredienser fra mark til maskine.

Når du benytter Mellisa skal du kunne stole på, at du får produkter, der skåner miljøet, produkter, som ikke er testet på dyr og at du får skønhedspleje med et meget højt indhold af økologiske planteolier og bioaktiver.

Vi har desuden stor fokus på forskning og innovation, og vi sikrer videnskabelig dokumentation for vores ingrediensers effekt. Vores sortiment består af økologiske produkter, der forbinder det eksklusive og virkningsfulde i en dobbelt symbiose, for dermed at sikre de mest virksomme produkter. Vores produkter aktiverer og understøtter din huds eget arbejde med at normalisere sig ved egen kraft. Din hud er selv i stand til at pleje og regenerere sig selv – vores nærende sammensætninger sikrer blot den rette impuls, så træt eller udfordret hud kan genopbygge sig selv.

Naturlig ansigtspleje

Kærlig pleje til alle hudtyper

Mellisas historie

Dansk naturpleje siden 1986

Næringsrig kropspleje

Sund hud i naturlig balance

Følg os på Instagram

Hos Mellisa går vi meget op i, at vores kunder er glade for vores produkter. Du kan vise os det ved at bruge @mellisa_hudpleje eller #Mellisa når du uploader dit billede på Instagram. Så kan det være du bliver vist lige her sammen med alle de andre Mellisa ambassadører.